Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért utasítanak vissza az első randi előtt?

Múlt héten kiderült, hogy sokan fel vannak háborodva, ha egy nő túl nagy elvárásokkal áll neki a társkeresésnek. Ezért most egy olyan színes infografikát mutatok nektek, amiből kiderül, miféle indokokkal utasítják sokan vissza az első találkozót. Ebben minkét nem véleménye egyenlő súllyal szerepel, és megint egy amerikai társkereső felhasználóitól származnak az adatok.

0 Tovább

A barátom bejelentette, hogy becsajozott

A mai történetben lesz egy kis megcsalás mindkét részről, és a végén egy szakítás. A posztíró ki akarta próbálni, milyen egy nyitott kapcsolat, de eléggé féresikerült a dolog.

Sziasztok, én egy fordított történetet osztanék meg, mert nem én kerestem párt, hanem a párom keresett csajt a hátam mögött. A sztorihoz tudni kell, hogy én akkor 26 éves voltam és csaj, a fiúm meg nálam néhány évvel idősebb. A kisördögöt valahol én ültettem a fülébe, úgyhogy biztos én sem vagyok teljesen százas, de nem úgy képzeltem a dolgot, ahogy aztán alakult.

A lényeg, hogy elég liberálisan álltam hozzá a párkapcsolatokhoz, és régebb óta ki akartam póbálni, milyen lehet egy nyitottabb kapcsolatban élni. Emellett a barátom gyakran cseszegetett, hogy fogyjak le. Nem voltam kövér, vagy molett, de vékony sem, nem is olyan a testalkatom, és emiatt egész életemben sokszor fogyókúráztam.

Ezt leszámítva imádtuk egymást, jártunkban-keltünkben néha együtt nézegettük a vékony tinilányokat, elemezgettük őket, és párszor felvetettem, mi lenne, ha felszednénk egyet, hogy hármasban eljátszadozzunk. Ezt gondolatban sokszor végigzongoráztuk, a valóságban viszont 99 százalékban egy teljesen konzervatív kapcsolatban éltünk. Egyszer becsúszott részemről egy megcsalás, amikor részegen felmentem egy buliból egy sráchoz, akivel reggelig csókolóztunk. Ezt már másnap bevallottam, megrengette a kapcsolatot, de emiatt nem szakítottunk. Egyszer próbáltunk nyitni és közösen kísérletezni, annak óriási balhé és vita lett a vége. de szerelmesek voltunk továbbra is, úgyhogy túléltük.

6 Tovább

Kamu profilokkal húzzák le a társkeresőket?


Múlt héten sok komment érkezett a jómódú pasit kereső nő társkeresős bemutatkozására, és jött egy viszonylag megkésett hozzászólás, amiben Toronto egy társkeresős sms-csalásról ír. Olyat már hallottam, hogy valakik csak a telefonegyenlegüket töltetik fel, és eszük ágában sincs találkozni, de ez nekem új. Ha igaz, akkor nem árt felhívni rá a figyelmet. Az említett társkereső oldal valóban nagyon gyanús, úgyhogy megnéztem az ÁSZF-et, és ezt írják benne:

Ez az oldal tisztán szorakoztatást szolgálja. Különösen NEM házasság-, kontakt- vagy társközvetítoi céllel muködik. Az üzemelteto moderátorokat alkalmaz, akik több identitás alapján beszéletnek. Ezek a rendszerben egy egyszeru csillaggal vannak jelölve.

Az hagyján, hogy nem tudnak magyarul, de találomra megnyitottam tíz profilt, és mind meg volt csillagozva. Ti már találkoztatok ilyesmivel?

Ez volt Toronto kommentje:

A társkeresők tele vannak szép nőkkel (de lehet, hogy csak én látom majdnem mindet szépnek, vagy a profilképük jól megcsinált), némelyik már ahogy figyelem, egy éve fent van aktívan, tehát ennyi idő alatt sem talált senkit annak ellenére, hogy napi 10-20 levelet kap és a képeihez sok dicsérő hozzászólás érkezik. Tényleg lehet abban valami, hogy többségüknek nagyon magas elvárásaik vannak, és nem veszik észre, hogy talán nem a férfiakkal van a baj, hanem velük. Az idő meg csak elszáll felettük, nyilván mindenki öregszik…

De lehet más is az ilyen furcsaságok hátterében. Manipuláció, mégpedig egyes oldalaké.


4 Tovább

Mennyibe kerül egy randi?

A nők tényleg azt várják, hogy egy drága étterembe vigyék őket, és mindent a férfi fizessen? Nem igazán, viszont ha sok a hieteled, retteghetsz.

A mai infografikánk arról szól, hogy vajon mennyire mélyen kell zsebbe nyúlni, ha csajozni vagy pasizni akarunk. Az adatokat a Match.com nevű amerikai társkereső megbízásából szedték össze, így az ottani helyzetet mutatja.



Az adatok szerint az amerikai férfiak 58 százaléka gondolja, hogy 50 dollárnál, azaz nagyjából tízezer forintnál többet kell költenie egy randira az első hetekben. Ez elég soknak hangzik, viszont arrafele a nők 65 százeléka mondta, hogy ugyanennyit elkölt a találka előtt ruhákra és szépítkezésre, ami végülis kiegyenlíti a kiadásokat. Összességében háromszor annyi férfi érzi kötelességének, hogy pénzt adjon ki ilyenkor, mint nő.

A nők kicsit kevesebb, mint fele állítja, hogy nem érdekli, mennyit költ a férfi az első találkozásnál, viszont csak öt százalékuk fogadná el, ha valami ingyenes programra hívnák randizni. Menő étteremre azért csak egy kisebbség, a csajok 25 százaléka vágyik. A bőkezű borravaló, vagy bármiféle egyéb adakozás a nők felét hatja meg.

A BAR-listások (vagyis KHR-lisástok) duplán megszívják, mivel az egyedülálló nők és férfiak 57 százaléka mondta, hogy sokat számít, van-e hitele a leendő partnernak. 74 százalékuk egy tízmillió forintos hitel felett már jól meggondolja, hogy belemenjen-e a kapcsolatba.

És ti hogy vagytok ezzel: mennyit költötök, ha fiúk vagytok, és vannak-e nagy elvárásaitok, ha lányok vagytok? Számít az, ha valaki úszik az adósságban?

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

6 Tovább

Két hét alatt óriásit csalódtam benne

Óvodás korú kislánnyal kezdett párt keresni a harmincas nő, és elsőre összejött egy szimpatikusnak látszó férfival, akiben nagyon hamar óriásit csalódott. Az sajnos nem derül ki, hogy konkrétan mi történt, viszont legalább a történet végére megtalálta a boldogságot.

Nos én a jó és persze rossz véleményemet írnám meg, mert hát van mindkettő.

Először is megosztom veletek a rosszat, én egy negyvenhez közelítő hölgy vagyok, akkor még fiatalabb voltam pár évvel, és csak a munkámnak és akkor még 3-4 év körüli lányomnak élve próbálkoztam ezen oldalak egyikén párt találni magamnak. Nem voltak nagy elvárásaim, de az feltétel volt hogy elfogadja a lányom.

Jelentkezett is pár férfi, aztán választottam annak, aki szimpatikus volt, de csak addig, amíg jobban meg nem ismerkedtünk. Mert vannak még olyanok, akik ezeken az oldalakon keresztül is csak szépet és jót írnak, aztán az ember csak levegő után kapkod, amikor kiderül, hogy milyen is a másik valójában, és a szörnyű, hogy nem kellett 2 hét, hogy kimutassa a foga fehérjét.

De nem csüggedtem, ugyanezen oldalon ugyanakkor megismertem mostani párom, aki mellett  először valahogy elsiklottam. Sok email és telefonbeszélgetés után kb. egy hónap telt el mire találkoztunk, mert az első kudarc után nem mertem belevágni egy újabb reménytelen kapcsolatba, de nagyon nagyot csalódtam, persze most pozitívan. Kitartó, szereti a lányom, megértő és elfogadott olyannak, amilyen vagyok. Mivel már túl vagyunk a második éven, igaz, hogy nem élünk együtt, de boldogok vagyunk, és a lányom is elfogadta. Jobban szereti, mint a saját apja, és számomra ennél nincs fontosabb.

Szóba került már összeköltözés, házasság, gyerek, és tudom, jól döntöttem, hogy akkor és ott mellette tettem le a voksom. Sokat kell harcolni azért, hogy az ember megtalálja azt, aki mellett igazán boldognak érezheti magát, de nincs annál fontosabb, mint hogy biztonságban legyen az ember.

A legfontosabb, amikor az ember a mellett dönt, hogy így keres párt magának, hogy legyen mindig őszinte, és ezt követelje meg a másik embertől is. Beszélgetni kell sokat, mert másként nem lehet megismerni a másikat.

 

Update: a posztban szereplő hölgy választolt a kérdésemre, hogy miben okozott neki csalódást az első férfi:

Az elsővel az volt a gond, hogy mint minden pasi, a fontos és lényeges dolgokat nem osztja meg azzal az emberrel, aki fontos számára, nem mondta el, hogy agresszív hajlamai vannak, de ezt a tényt azt hiszem, senki nem osztja meg a másikkal. Lehet, hogy nő vagyok, és egy pasi számára a nők buták, de rám ne emeljen kezet egy férfi sem, nekem ez a véleményem.

 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

PollPub.com VoteSzerinted a neten többen akarják átverni a másikat?
Egyértelmű, mivel a társkeresőkön sokkal könnyebb félrevezetni valakit.
Lehet, de a személyes találkozásnál úgyis minden kiderül.
Nincs különbség, ilyen alakok mindenhol vannak.
Nem tudom, de én már párszor behúztam másokat a csőbe.



View Results
7 Tovább

Jómódú pasit keresek

Ezen felül legyen még megértő, vicces, okos, ápolt, és csináljon nekem gyereket - szól egy társkeresőző hölgy óhaja. Ezen a sok elváráson egy férfi annyira felhúzta magát, hogy visszaírt, majd az egészet beküldte több társkeresős blogba, úgyhogy aki a Csajok és pasik blogot olvassa, annak ismerős lesz a történet. Kérdés, hogy mennyire van elszállva az igényeivel ez a lány, és ez mennyire tipikus és üldözendő.

Elnézést, ha kissé hosszú a szöveg, és ez nem egy igazi szakítós történet, de érdemes lehet beszélni róla. Úgy alakult, hogy én jelenleg éppen egy aktív társkereső férfi vagyok, aki él az internet adta lehetőséggel, hátha szerencsével jár a szerelmet illetően. Ez persze egy örökzöld téma, van aki szerint a neten ismerkedni a legnagyobb lúzerség, és van aki szerint a legjobb dolog, ez nézőpont kérdése, mint ahogy van akinek kedvence a borsófőzelék, de van, aki rá sem tud nézni. Ez egy örök vita, ami addig lesz aktuális, ameddig emberek és internet lesz a Földön.


Úgyhogy nem is ez a téma, vagyis mégis, csak részben másként. Vannak akik teljesen félreértik ez a műfajt, és összekeverik a romantikus leányregényekbe illő meseszerű történetekkel. A valóság azonban egészen más. A minap is böngészve az egyik hazai társkereső oldalt, ráakadtam egy hirdetésre az alábbi szöveggel, amivel csatolom az általam írt válaszüzenetet is (annak ellenére, hogy nem szokásom számomra nem megfelelő emberekre időt és energiát áldozni értelmetlenül, de e mellett most valahogy nem tudtam szó nélkül elmenni). Talán érdemes lenne kitenni a blogra, hogy másik is elmondhassák a jelenségről a véleményüket.


Köszi, üdv.
Robi

50 Tovább

Megbolondítottuk a milliomos csajozógurut

Felkértek minket, hogy véleményezzük a Schweppes csajozásra tanító Facebook-kampányát, és mivel hódításról van szó egy kis online játékkal, nem tudtunk ellenállni. Viszont nekem nőként nem asztalom a csajozás, úgyhogy az éppen barátnőt kereső öcsémet kértem fel a tesztelésre, aki meglepő eredményre jutott:

“Az alkalmazás elindítása után egy Schweppes reklámarc köszönt bennünket egy középkorú, francia akcentusú, pincérnek látszó milliomos személyében. Azt ígéri, megtanít hódítón beszélni, és ragadni fognak ránk a nők. Miután a mikrofon hangerejét megigazítja az alkalmazás egy "Hello, Schweppsy!" felkiáltás után, kezdetét veszi a kiképzés. Enyhén idegesítő mentorunk elmond egy (szerinte) csábító erejű mondatot, amit nekünk karaoke szerűen vissza kell mondanunk a ritmusra és a hangerőre odafigyelve. Ezután előbb százalékos értékelést kapunk, majd szóban is megkapjuk a magunkét.

Az első próbálkozásaim nem arattak túl nagy sikert, rendre halknak és lassúnak talált az úriember, és olyan sértéseket vágott hozzám, mint: "A Grenoble-i nagyanyám tyúkjait se tudnád elcsábítani". Hiába hadartam ordítva újabb próbálkozásra a megadott szöveget, ugyanazokat a reakciókat kaptam.

Végül bepipultam, és válogatott trágárságokat vágtam a bárgyún vigyorgó pincér fejéhez, ez azonban meghozta a kívánt eredményt: forró pillantások kíséretében közölte, hogy ellenállhatatlan vagyok, a hangom pedig rejtélyes és gyengéd. Ezek a franciák...

Összefoglalva tehát az alkalmazás nem fog megtanítani, hogyan szedj fel lányokat, de ha nincs jobb dolgod egy fülledt, nyári délutánon, van headsetted vagy mikrofonod, és szeretnél random bókokat kapni egy virtuális főpincértől, miután elküldted a pi***ba, most itt a lehetőség!”

Mielőtt valaki félreértené, a játéknak nem az a tanulsága, hogy a nők elájulnak a goromba állatoktól. 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!


0 Tovább

Porba tiporták a férfiasságom

Ártatlan áldozatra hajtott a következő férfi a neten, de a kiszemelt bociszemű nővel pórul járt, és vadászból áldozat lett. Vigyázat, enyhén szexuális tartalom!

A társkeresőkön a hetyke éjjeli pillangók nekem nem jelentettek kihívást, így mindig az ártatlan kinézetű, bociszemű, bájos, nőket vettem célkeresztbe. Ott voltam én a penge, és ott volt az éterben, egy társkereső oldalon a "kis szende", akit potenciális áldozatom favoritkategóriájába soroltam. Nekem sem kellett több, megnéztem, amit ilyenkor először szokás, a képeit, majd azt, hogy mit enged tudni magáról, és abból az derült ki, hogy nem egy kéjgyilkos ,sorvadt lelkű nő van a drót másik oldalán.

A következő mozdulattal már az üzenet fülre klikkeltem, azonnali késztetést éreztem, hogy megszólítsam. Tudtam, hogy olyan valamit kell előrántanom, amitől felkapja a fejét, hát beindítottam a "darálót". Kapizsgáltam a karaktere képletét, így első körben a boldogsághormonokat szabadítottam fel benne. Jópofira vettem a figurát, aminek eredményeként választ is kaptam, amelyből megszületett a pinpong effektű üzenetváltás Az adok-kapok derbi körülbelül egy óráig tartott, ez idő alatt a humorzsákba bele-bele rejtettem burkoltan a tisztességtelen szexuális szándékaimat, olyan megfogalmazásban, amiből bármikor kisarkíthatom az ilyenkor jól bevált "rossz az aki rosszra gondol" szállóigét, avagy indirekten tudtára adtam, hogy nem vagyok kifejezetten szent életű. Én is emberből, és a tetejébe férfiból vagyok, bár nem csak szexualitás inspirálta, hogy regisztráljak. A beszélgetésünk során tudatosan a randi irányába tereltem a témát, így a végén sanszot kértem tőle, amit meg is kaptam.

Lusta voltam. A hozzám legközelebb eső vendéglátó egységbe szerveztem le a találkozót. Az első pillantása is arról árulkodott: "kis szende". Akkor még nem sejtettem, hogy puccsot fog megkísérelni a férfi identitásommal (nadrágommal) szemben. Beültünk a helyre, kértünk a pincértől valami innivalót, és folytattuk ott a beszélgetést, ahol az interneten abbahagytuk. Akkor már kezdett gyanússá válni, mert ki- ki bújt (szexuális vonatkozásban) a szög a zsákból, de úgy gondoltam, mi bajom lehet, lesz neki és nekem is egy jó napunk.

A zene volt a nyomógomb ahhoz, hogy felcsábítsam magamhoz, megegyezett az ízlésünk, így nem volt nehéz, és az is a kezemre játszott, hogy a helyen valami "nyál" szólt, ami mindkettőnk fülét sértette. Így történt meg, hogy átlépte az oroszlán barlangjának küszöbét, ahol rendszerint borult az áldozataim hormonháztartása.

De ahogy betettem a zenét, szinte azonnal rám vetette magát, lekapott, és hevesen csókolt, amitől én nagyon kellemetlenül éreztem magam, de úgy gondoltam egy kicsit hagyom játszani a "puskával", de mikor kiakartam venni a kezéből az irányítást, nem engedte, sőt még jobban rám akarta erőltetni dominanciáját. Támadt, mint a szél, elkezdett vetkőztetni, hiába akartam felülkerekedni, nem hagyta. Ez addig fajult pár pillanat alatt, hogy teljesen a porba tiporva éreztem a férfi identitásomat. Ez az érzés olyan intenzíven tombolt bennem, hogy kihatott az erekciómra is, aminek következtében olyan kicsire zsugorodott a "gorillahusángom" amilyen kicsi még sosem volt testközelbe nő mellett, de még akkor sem hagyta abba, még az sem érdekelte, hogy fel sem áll, hogy azzal amit csinál, teljesen lenullázott mint férfit.

Csak úgy tudtam a dominanciája fojtógató terhétől megszabadulni, hogy egy határozott mozdulattal a szó szoros értelemben ledobtam magamról. Ami ezután jött az nagyon rossz volt, pár másodpercre megfagyott a levegő (pedig nyár volt), de még is a mérhetetlenül soknak tűnt a kínos csend... Nem tehettem mást, meg kellett törnöm ezt a csendet, és mi mással tehettem volna, mint azzal, hogy megkérem: öltözzön fel, és menjen haza! Így lettem vadászból áldozat, ez volt az abszolút melléfogásom és a férfi identitásom leigázásának legmegrendítőbb története.

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

PollPub.com VoteSzerinted jó, ha a nő irányít?
Nekem nem jön be. (Férfi vagyok)
Néha izgalmas tud lenni. (Férfi vagyok)
Én erre gerjedek. (Férfi vagyok)
Néha szeretek ezzel játszani. (Nő vagyok)
Nem, a férfi legyen a férfi. (Nő vagyok)
Domina vagyok.



View Results
11 Tovább

Lebukott, hogy az exével szexelne

 
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a net nemcsak a társkeresésben nyit új dimenziókat, hanem a félrekacsintgatók lebuktatásában is. Mostanában két ilyen történetük is volt, az egyikben egy asszonykáról derült ki, hogy nem éppen biciklizni jár esténként, és nem úszta meg a srác sem, aki a barátnője mellett csajozgatott. Íme a következő tetten ért hűtlenkedő.

Egy nem túl sikeres, másfél éves kapcsolat után botlottam bele abba a nem mindennapi delikvensbe, aki gyökeresen megváltoztatta a férfiakról alkotott véleményemet – akkor 24 voltam.

A srác szlovák származású volt, de beszélte a magyart is – ennek ismeretére csak a történet sajátossága miatt van szükség. Már együtt voltunk kb 5 hónapja, nem mondom hogy nem voltak kisebb-nagyobb viták, de alapjában véve jól elvoltunk, közös főzőcskézések, hétvégi kirándulások, az ágyban is jól működött minden. Ő éjszakai műszakban dolgozott, és mikor nála aludtam, a reggelek mindig a szokásos menetrend szerint zajlottak: ágyba jön a reggeli, majd ő alszik egy órat és együtt töltjük az egész napot.

Ezeket az egy órás időtartamokat mindig  netezéssel töltöttem, így volt ez akkor is. Ez az alkalom annyiban volt más, hogy mikor leültem a géphez a következő mondat hangzott el a szájából: “Azért majd lépj ki a skype-ból, jó?” A kérésén meglepődtem, hiszen előtte soha nem kért meg, de nem is volt rá oka, hiszen soha nem merült fel bennem, hogy kémkedjek. A skypeból ki is léptem, el is felejtettem az egészet, viszont akkoriban a számitógépének volt egy olyan hibája, hogy a képernyője egyszerűen kikapcsolt, míg a gép ment. Ezt csak egy egyszerű ki- és bekapcsolással lehetett orvosolni. Gép visszakapcsol (ő akkor már aludt), de a skype automatikusan be is lepett az account-jába – itt viszont mar megmozdult bennem a kisördög – hiszen ha megkért, hogy NE, akkor annak oka van. Meg is néztem a legutóbbi beszélgetéseit, találtam is egy szlovák leányzót.

A beszélgetést persze nem értettem, de az olyan szavak, hogy web camera és a s.x, mint nemzetközi nyelv azért átjött….. Ő mar akkor kezdett ébredezni, így egy gyors Ctrl+C / Ctrl-V-vel el is mentettem a beszélgetést egy nyugodtabb alkalomra a postafiókomba.

Gyanúm bebizonyitására szlovák nyelvű embert kellett keresnem, de a barátait értelemszerűen nem kérhettem meg, és akkoriban még a fordítóprogramok sem voltak olyan jók, mint most – mert azokkal is próbálkoztam. Ismertem egy oldalt, ahol ‘language-swap’ céljából lehetett barátokat keresni, hogy megtanuljátok egymás nyelvét. Itt találtam egy szlovák tanárt, aki az osztályát szerette volna elhozni Angliába. Írtam neki, azt mondta, segít, majd a második emailben leírtam, hogy az a helyzet, hogy ez egy privat levél, a barátomé, de úgy érzem, nem hiába gyanakszom. Belement, átküldtem, és persze igazam volt. A beszélgetes kb annyiból állt, hogy a leányzó (mint kiderült, az ex) kérte a barátomat, hogy menjen fel skypera, mert segítségre van szüksége. A barátom kézségesen rendelkezésére állt, mire a lány közölte, hogy most vett webkamerát, és gondolta kipróbálhatnák, akar web-s.x céljából is. A barátom nagyon kedves volt, (épp hazalátogatni készült két hét múlva), és azt mondta, hogy bár most nem tud neki segíteni ezen a téren, de majd két hét múlva nagyon szívesen….


A sztori persze kiderült – én romokban – és én voltam a hibás, hogy hogy mertem ilyet tenni, és én mégis milyen ember vagyok. Majd szembesítettem a beszélgetésével, szóról szóra idézve az egészet, amin persze elképedt… A dolog szebbik része, hogy a lánynak ő volt az első, és bár tudta, hogy a barátom ‘találkozgat’ valakivel, fogalma sem volt hogy hónapok óta együtt vagyunk, arról meg pláne nem, hogy szexuális életünk is van (kis naív…. J ). Elintéztem, hogy a srác bevallja neki, hogy már voltunk együtt, amit a srác csak azért tett meg, mert azt hitte, hogy akkor majd nem szakítok vele (a másik naív). Szóval neki is hazudott, ugyanúgy, ahogy nekem is.

Erre egy másik példa, hogy amikor az ominózus chat megtörtént, én épp a nappaliban beszélgettem a húgával, ő pedig felment aludni – mert hajanli 1-kor kel. A lánynak azt mondta, hogy most nem tud vele beszélni, mert megy a bátyjával horgászni…. Nem, én sem értem a logikát.

Természetesen nagyon rosszul esett, zokogtam, magamba roskadtam, a világ legrondább nőjének képzeltem magam, aki senkinek sem kell. Aztán meg kellett tanulnom, hogy a pasik egyszerűen máskepp vannak programozva, mint mi nők – ennek ellenére most sem viselkednék másképpen a fenti történetben.
 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

PollPub.com VoteSzerinted helyesen járt el a lány, hogy kémkedett?
Igen, de csak mert gyanúsan viselkedett a srác.
Még szép, máshogy sose jött volna rá.
Dehát még meg sem csalták, így nem ér!
Nem, nem kémkedünk.



View Results

0 Tovább

A társkeresőzés megelőzte a pornót?

Újra péntek, és a szokásos száraz statisztikák helyett most egy divatos infografikával kedveskedek nektek, amit teljes nagyságában itt találtok meg.

Ami igazán meglepő benne, hogy veszélyben forog a pornó internetes egyeduralma, legalábbis a konyhára jobban hoz a társkeresés, több mint egymilliárd dollárt évente. Váó. A pornóipar 74 millió dolláros bevételkieséséért legalábbis a társkeresőket okolják. Szegény Kovi, a végén még ő is kénytelen lesz állami támogatást kérni.

Emellett kiderül, hogy egyes országokban hányan társkeresőznek, milyen a nemek eloszlása, mennyi időt töltenek el egy oldalon, és mennyit költenek erre évente. Hogy a férfiak a korukról, a magasságukról és a jövedelmükről hazudnak a leggyakrabban, a nők viszont a súlyukról, az alakjukról és csak harmadsorban a korukról. Hogy háromból egy nő már az első randin megdönthető, és közülük csak ötből egy védekezik, ami számomra elég döbbenetes.

Megtudjuk, hogy akik online jönnek össze, azok hamar házasodnak, és hogy tízből egy szexuális bűnöző a neten keresi az áldozatát. Az utóbbiban az az érdekes, hogy az amerikai társkeresős hírek jó része ezekről a horroresetekről szól, de hazai hírekben még nem találkoztam ilyesmivel. Most hogy külön rákerestem, egy ilyen szomorú esetet találtam, úgyhogy azért vigyázzon magára mindenki.

Emellett általánosságban is figyelmeztet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület, hogy szaporodnak a piti pénzvadászok, akik a legkiszolgáltatottabb nőkre vadásznak, és kidobott a gép egy inkább poénos esetet, amikor Ihos József profilját törték fel, és a kezdtek el csajozni a nevében, többek között ebédmeghívást fogadtak el halászlére. Azért remélem, legalább megizzadt a szélhámos, miközben próbált humoristához illően humoros lenni.

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

1 Tovább

Néhány jó szóért a szeretője lettem

A fickó szerelmet vall, és bizonygatja, hogy szakít az eslő számú nővel, de hónapok óta nem történik semmi. A szeretőséggel mindig jár szívás, de van, hogy hiába tiltakozik a józan ész.

Sziasztok!

Rengeteg érdekes és tanulságos sztorit olvastam nálatok. Gondoltam csatlakozom, hátha az én történetem is tanulságos lesz valaki számára.

A story tipikusan kezdődik: fiatal, szingli, magányos csajszi ismerkedne. DE HOL?? Az összes ismerős fickó vagy foglalt, vagy nem jöhet számításba, úgyhogy marad a net. Tudni kell rólam, hogy világéletemben önbizalomhiányos voltam, pedig soha nem volt gondom a pasikkal.

Eljött a nagy nap, és regisztráltam ilyen-olyan társkereső siteokra, illettve ismerőskereső oldalak különféle alkalmazásait telepítettem. Levelek, flörtök, "pókok" jöttek-mentek, de egyik sem volt az igazi. Aztán jött Ő, és "megpókolt", én vissza, és mire magamra találtam, már ismerősnek is jelölt az adott oldalakon.

Pillangókkal a hasban kattintottam rá, és aztán jött az "arccal a betonba" szitu: kapcsolatban él, és igen sok "együtt mosolygunk a kamerába" pikcsör volt feltöltve. Számonkértem, és Ő "őszintén"  bevallotta, hogy egy igen rosszul működő távkapcsolatban él, és hogy érzi, mellettem boldog tudna lenni. Úgy igazán.

Még ekkor sem csapott belém a felismerés, hogy hagyni kellene a fenébe ezt a pasast. Nem, nem, és nem. Én továbbra is olvadoztam az sms-eitől, emailjeitől, mert tudni kell róla, hogy nagyon értett a nők nyelvén. Mindig azt mondta, amit hallani szerettem volna, dicsért, az egekig emelt, építette romokban heverő önbizalmam, és találkozóra hívott, magához. Én pedig mentem.

Fantasztikus volt vele minden. Abban a néhány órában tényleg úgy éreztem, hogy szeret, és csak én számítok neki. Ígéretek jöttek-mentek, “szakítok”, “szeretlek”,  stb., de persze semmi nem változott, és ez így megy már hónapok óta.

Ő szédít, én pedig elhiszem. Elhiszem, mert el akarom hinni, hiszen abban a néhány órában, amikor együtt vagyunk, az egekig emel, hogy aztán arccal a betonba ejtsen. De ez sem számít. Tudom, hogy vagyunk még így egy páran, akik néhány jó szóért és érintésért vállaljuk a másodhegedűs, a szerető szerepét. De ez van, ilyenek vagyunk mi nők.

Üdv, nilnocere

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

PollPub.com VoteMit lehet várni ettől a férfitől?
Nem kizárt, hogy tényleg szakít, csak idő kell neki.
Még több bókot és kötetlen szexet.
Még nagyobb pofáraesést.



View Results

14 Tovább

A feleségem megcsal, mit tegyek?

Néhány perc alatt kiderült, hogy a boldog házasság a gyönyörű feleséggel és a közös kisgyerekkel csak illúzió. A helyzet talán menthető lenne, de hogyan?

Én is úgy döntöttem, hogy kiírom magamból. Szóval azt hittem boldog házasságban élek. Szép lakás, normális autó, gyerekek, gyönyörű feleség. Van egy jó munkahelyem (nem keresem agyon magam, de azért minden rendben).

A páromnak viszont nincs munkája. Amikor terhes lett a kisfiunkkal, értelemszerűen otthon maradt. Megszületett, és ez így is maradt. Nincs ezzel gond, szerintem is így lett a legjobb. De a kicsi bölcsibe került, és anyának csak nem sikerült melót találnia. Volt otthon mindig mit csinálni, háztartást is kell vezetni, ok. Viszont csak volt azért szabadidő is.

És a szabadidő mire jó? Leülni a gép elé, közösségi oldalak. Beszélgetni régi és új ismerősökkel. Hmm. Jött az első gondolat - valamit kellene mozogni, legyen otthoni torna. Nem elég, legyen inkább valami csoportosan elkövetett alakformálás. Semmi gond, sok ismerős eljárt, miért ne - ő is. Nem jó, túl sokan vannak.

Legyen biciklizés. Nyár van, napközben a dögmelegben nem jó. Inkább késő délután / kora este fele. Ok. Hallgatom, hogy mennyi ember csinálja, mondom akkor menjünk együtt, megyek én is. Nem jó, a gyerekekkel mi lesz? Így maradok otthon velük. Előbb fél óra, majd 1, utána 2 óra lett a biciklizés.

Minden hazajövetelkor: "Nézd, hogy leizzadtam, tök fáradt vagyok, fájnak az izmaim"... És valahogy elkezdett megváltozni a dolog. Biciklizés előtt fürdés, fél óra készülődés. "Kivel mész biciklizni?" "Á, csak a csajokkal. Szoktunk lenni egy páran" Hm. Telefonon felhívom biciklizés közben - "Tök gáz, hogy ilyen bizalmatlan vagy velem..." Hm. Eltelik egy pár hét - szinte minden másnap biciklizés, és már 2-3-4 órát is igénybe vesz. Telefon egyszerre csak lenémítva, sőt kikapcsolva amikor otthon vagyok.

A kérdésre, hogy mégis mi van ilyenkor, vagy hogy mi ennyi idő, az a válasz, hogy utána még szokott lenni egy kis beszélgetés is. Kis. Értem.

Egyik nap a gépemen dolgoztam volna otthon (este, gyerek lerakva, anya "biciklizik") és bekapcsolás után böngésző jön be, a F**B**K-al. Kisördög megmozdul, katt az emailes mezőre. Bejön a kedvesem emailje és egy másik, elég furcsa emailcím - számokkal és egy névvel.

Erre megkértem egy ismerőst, hogy lépjen már be egy kicsit, hadd nézelődjek. A kedvesem pasi ismerőseit nézegettem. A 4-5. körül fogtam padlót. Az a bizonyos név-az-emailben valakivel van kapcsolatban. Katt a srác üzenőfalára - és egy nagy csomó szerelmes üzenet ide-oda. Padló 2. Kilép, agy kikapcs. Telefon, utánakérdezés a srácnak. Egyedülálló. Biciklizik. Esténként. Padló 3.

Páromnak egy-két (óvatos) célzás - habzó szájjal tiltakozás, meg hogy én mekkora szemét vagyok, meg hogy mit kell nekem annyit kérdezősködni.

Egy adalék még. Addig nagyon jó kapcsolat volt a szomszédokkal. Együtt mentek bevásárolni, hol itt - hol ott kávézás, órákig tartó beszélgetések. A napokban az egyik ilyen során az egyik nevetve (poénból) mondta, hogy milyen "megcsinálva" indul mindig a párom biciklizni. Na azóta az összes szomszéd ellenségnek van tekintve.

Ki mit tenne? Közös lakás, közös gyerek, közös minden... Egy megcsalt (és talán még szerelmes is, bár a megbántottság és férfiúi hiúság lehet, hogy erősebb most) férj.

Olyan hozzászólások nem érdekelnek, hogy ugyan én mit tettem vagy mit nem. Reggel 6-tól este 6-ig dolgozok. Utána próbálok a családomé lenni, a hétvégét is velük tölteni. Próbálok mindent megadni. Ha kell takarítok, mosogatok, akármi. Nem tudom, hol rontottam el. Nem tudom, mit tegyek.

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

PollPub.com VoteTe mit tennél ebben a helyzetben?
Kiborítanám a bilit, és választás elé allátanám az asszonyt: vagy a család, vagy a szerető.
Várnék, és megpróbálnék megbocsátani a gyerek miatt.
Azonnal megbeszélném vele, és megpróbálnék megbocsátani.
Elköltöznék, mert nem bírná a büszkeségem.
Szereznék neki munkát, hogy ne legyen ideje félrelépni.



View Results

38 Tovább

Miért jó az idősebb nőkkel?

Legutóbbi posztunkban egy 49 éves nő számolt be arról, hogy 100 jelentkezőből hogyan választott ki ötöt, és utasította el teljesen a maradék 95-öt. A kommentekben felmerült, hogy a történet fake, mivel egy ilyen idős nő után már nem kapkodnak százával a pasik. Ezért az eheti statisztikában az idősebb nőkről lesz szó, bár az amerikaiak pont csak 48 éves korig vizsgálták a társkeresők női felhasználóit. Ma is az OkCupid blog vonatkozó elemzését vesszük elő.

Úgy tűnik, a hitetlenkedőknek igaza van abban, hogy a férfiak inkább a náluk fiatalabb csajokra hajtanak, és ahogy haladnak a korral, ez egyre durvább lesz. Egy átlag 31 éves fickó 22 és 35 év közötti nőkre keres, az átlag 42 éves már a magánál 15 évvel fiatalabb pipikre is vadászik, viszont azok a nők már nem érdeklik, akik több mint 3 évvel idősebbek nála.



Az sem csak illúzió, hogy a nők hamarabb veszítenek a keresettségükből, mint a férfiak. A következő grafikon szerint a nők fénykora 31 éves korukban ér véget, miközben a férfiaknál ez csak 36 évesen következik be. 26 éves kornál fordul a kocka, mivel addig a nők kelendőbbek, mint a korukbeli férfiak, utána viszont a férfiak vannak előnyben.



A statisztika viszont azt is megmondja, hogy ennek nem kellene így lennie, mivel az érettebb nők sokkal jobban állnak hozzá a szexhez és az élethez, ráadásul nem kevésbé vonzóak, mint a náluk fiatalabb lányok.

8 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek